FriluftsRådet

Grønt Flag - Grøn Skole

Grønt Flag fås i flere størrelser

Efter opfordring fra flere skoler har vi bestilt Det Grønne Flag i flere størrelser.

Det Grønne Flag fås nu i to størrelser:

150 cm x 225 cm

300 cm x 450 cm

Når jeres rapport er godkendt vil jeres borgmester modtage Det Grønne Flag til hejsning på jeres skole. Har I brug for yderligere Grønt Flag i løbet af skoleåret, så kontakt groentflag@friluftsraadet.dk.


I tabellen nedenfor kan I se, hvilken flagstørrelse, der passer til jeres flagstang:

Flagstørrelse

Passer til flagstang på

Pris

1,5 x 2,25 meter

7-9 meter

Gratis for første flag pr. skoleår. Ønsker I yderligere flag pr. skoleår vil der blive fremsendt en faktura på 350 kr. for ekstra flag og porto.

3 x 4,5 meter

14-17 meter

600 kr. for første flag pr. skoleår. Dette flag er væsentlig dyrere at producere. Derfor vil der ved bestilling af dette flag blive fremsendt en faktura til jer. Ønsker I yderligere flag pr. skoleår vil der blive fremsendt en faktura på 950 kr. for ekstra flag og porto.

 

I har ret til at flage med Det Grønne Flag 12 måneder efter I modtager det. Når der flages med Det Grønne Flag hele året rundt vil det naturligvis blive slidt. Vi anbefaler derfor at I, om muligt, tager flaget ned om natten og undgår at flage i kraftig blæst og storm. Når I har flaget et lille års tid vil flaget begynde at trevle i enderne, men I kan, uden at ødelægge flaget, klippe trevlerne af og gøre de yderste hjørner afrundede. Det ses ikke, når Det Grønne Flag vajer i flagstangens top.

I modtager et nyt Grønt Flag for hvert skoleår jeres Grønt Flag-rapport bliver godkendt.

Læs om flagkvaliteter for Grønne Flag her.

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website